RO Study
👤
Radu2004
Radu2004
17-03-2019
Geografie
a fost răspuns
Prin ce tari trece si capitale trece Dunarea?
Răspuns :
BogdanFr
BogdanFr
17-03-2019
Sunt 10 țări: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, România, Republica Moldova, Ucraina
Sunt 4 capitale: Viena (Austria), Bratislava (Slovacia), Budapesta (Ungaria), Belgrad (Serbia)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Seara Va Rog Frumos Ex 8.....stiu Ca L-am Postat Si Ieri Dar E Gresit..la Sfârșitul Manualui Este Rezultatul 4...nu Inteleg Acest Exercitiu...va Rog Frumos
5. Într-un Triunghi Dreptunghic ABC, M(unghiului A)=90°, AD_BC, D Aparține (BC) Se Dau: b) BD=8 Cm Şi CD=0,18 M. Calculaţi AD Şi BC. URGENT! Dau Coroană
6. O Piscină În Formă De Paralelipiped Dreptunghic Are Lungimea Bazei De 32 M Şi Lățimea Bazei De 24 M. CârOppiscina Este Umplută Cu Apă, Conţine 2304 Kl. Înălț
Let's See How Many Words You Remember From The Lesson.Do The Double-puzzle.First Re-order The Letters To Get Meaningful Words,then Use The Letters With Numbers
Patru Elevi Efectuează Calculul -5/8 : -30/56× 6/-21. Ei Obtin Rezultatele:
2 Repede Va Rog Frumos Din Suflet Dau Coroana Și 100 De Puncte Din Suflettt Va Rog
Analizeaza Harta Oceaniei Si Identifica:●un Arihpelag Situat Pe Ecuator;●doua Arihpelaguri Care Fac Parte Din Polinezia Franceza;●doua Insule Care Alarțin Noii
Am Nevoie De Un Afiș La Charli Și Fabrica De Ciocolată Sau De Ideei Cum Aș Putea Să În Fac. Vă Rog Rapid E Pe Luni!
O Substanta Organica A Are Numarul Atomilor De Carbon Din Molecula De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Atomilor De Oxigen Si De Trei Ori Mai Mic Decat Numarul At
In Trapezul ABCD In In Unghiul B Si Unghiul C Se Stie Ca[AB]congruent [BC] Si Unghiul D= 45 De Grade. Să Se Afle Lungimea Inaltimii AE A Triunghiului ABD,E Apar