RO Study
👤
Ionshiman2014
Ionshiman2014
12-03-2019
Matematică
a fost răspuns
Aflaţi derivatele funcţiilor:
Răspuns :
Maximplaton00
Maximplaton00
12-03-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
La ultima nu stiu precis
Answer Link
Anacana16
Anacana16
12-03-2019
sper sa intelegi ce am facut :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Confirma Prin2-3 Enunturi Afirmatia Do Mai Jos Esti De Acord,sau Nu Imi Place Cind Cineva Ma Minte, Fiindca Si Eu Prefer Sa Minciunesc
CARE ESTE IMPORTA BOTEZULUI LA COPII
Ce Inseamna Quilling?????
Elevii Unei Clase Au Participat La Unele Activitati Extrascolare In Doua Zile Astfel.in Prima Zi Au Participat 15 Elevi , Iar In A Doua Zi De Doua Ori Mai Mult
Aria Unui Triunghi Care Are O Latura De 6 Cm Si Inaltimea Corespunzatoare Ei De 5 Cm Este Egala Cu...cm Patrati
O Caciula Si Un Hanorac Costa Impreuna 230 Lei. Daca Micsoram Cu Cu 20 De Lei Pretul Caciulii Si Marim Cu 40 De Lei Pretul Hanoracului, Atunci Hanoracul Va Cost
O Persoana Cheltuieste O Suma De Bani Astfel: In Prima Zi 1/7 Din Suma. A Doua Zi 2/3 Din Rest. Iar A Treia Zi Restul De 80 De Lei. Ce Suma A Avut Initial Si Ca
Precizati Funcția Sintactica,valoarea Morfologica Și Cazul Cuvintelor Subliniate: Scormon Sare Si Se Repede Intre Berbecii Care Se Bat În Capete,despartindu-i P
Opusul Cuvantului Priceput
La O Piesa De Teatru S-au Vandut Bilete De 6 Lei, Respectiv De 10 Lei Biletul. S-au Vandut 240 Bilete Și S-au Incasat 2000 Lei. Determinati Numarul Biletelor De