RO Study
👤
Stannuta
Stannuta
15-02-2016
Limba română
a fost răspuns
opusul cuvantului priceput
Răspuns :
Extremegoku
Extremegoku
15-02-2016
priceput=nepriceput,neindemanatic
Answer Link
Mititicapwp
Mititicapwp
15-02-2016
priceput-n
eiscusit, nepriceput, stângaci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
36. UNDE-S MULTI E MAI UŞORUn Dop De Plută De Formă Cilindrică Pluteşte La Suprafața Apei Dintr-un Vas, Dar Nuîn Poziție Verticală, Ci Răsturnat Pe O Parte. Cu
Ma Ajutati Va Rog Frumos?!
4. Completați Spaţiile Punctate: a) Dacă X4 Este Pătrat Perfect, Atunci X = ..., b) Dacă Xy0 Este Pătrat Perfect, Atunci Y= ...; c) Dacă X4+4x Este Pătrat Perfe
8. Fie X = 360 Şi Y=420a) Descompunerea In Factori A Numerelor X Si Y Este.....respectiv.....b) C M M D C Al Nr. X Şi Y Este....c)c M M M C Al Lor Este....VA R
Calculati: [tex](\sqrt{0,(2)} -\frac{2}{3\sqrt{2} } )*\sqrt{2} +(\sqrt{0,(3)} +\frac{2}{\sqrt{3} } )*\sqrt{3}[/tex]
Precizează Sensul Și Funcțiile Sintactice Ale Cuvintelordin Grupul Scris Colorat În Exercițiul De Mai Jos.Ioana A Slăbit Şi A Trebuit Să Strângă Cureaua De La F
Daca Un Triunghi Echilateral Are Perimetrul De 6 Cm, Atunci Aria Triunghiului Este ........ Cm^2 Este Urgent, Dau Coroană
Va Rog Ajutați-mă Jur Că Nu Mai Știu Nimic Cu Carantina Asta. Dau Și Coroana Și 50 De Puncte La Cine Îmi Dă Răspunsurile La Toate Paginile!!!
Dau Coroana! Ajutor!
Ma Ajutati Va Rog Frumos?!