RO Study
👤
Alina662526h
Alina662526h
06-03-2019
Matematică
a fost răspuns
va roggggg dau coroana
Răspuns :
Ralucabrad07owznuj
Ralucabrad07owznuj
06-03-2019
1^8
4^9
27^8
100^121
1^1
31^51
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
UEGENT!!! DAU 83 PUNTE VAROG E URGENT
Completeaza Propozitiile,continuând Gândul Despre Paste:1)Am Aflat Mai Mult.....................2)Stiu Acum Cum Sarbatoresc............3)Pentru Mine Paștele....
Un Teren Are Forma De Dreptunghi Are Lățimea De 25 De Metri Mai Mica Decat Latimea. Dacă Am Prelungi Un Sfert Din Dimensiunea Sa, Lățime Rămânând Aceași, Atunci
Completeaza Propozitiile,continuând Gândul Despre Paste:1)Am Aflat Mai Mult.....................2)Stiu Acum Cum Sarbatoresc............3)Pentru Mine Paștele....
Stie Cineva Sa Rezolve Acest Exercitiu?(4)
Un Amestec De NaOH Și Koh Cu Masa De 15,2 G In Care Cele Doua Baze Se Găsesc In Raport Molar De 1:2 , Se Neutralizează Cu O Soluție De H2SO4 De Concentrație 98%
Dintr-o Clasă De 28 De Elevi Dintre Care 11 Sunt Băieți Se Aleg 5 Perechi ( O Fata Și Un Băiat) Pentru Un Concurs. În Câte Moduri Se Pot Alege Cele 5 Perechi?(n
Buna Seara! Care Este Diferenta Dintre Caracterul Confesiv Si Ipostaza Confesiva A Eului Liric?
Trei Călători Parcurg Un Drum In 15 Minute. Im Cat Timp Va Par Urge Același Drum Un Călător? ( Mers Constant
Am Nevoie De Ajutor....