RO Study
👤
Ciobica8781
Ciobica8781
05-03-2019
Engleza
a fost răspuns
va rog multtttttttttttttttttttttttt
Răspuns :
LSA
LSA
05-03-2019
a. shreck
b.princess fiona
c. rapunzel
d. merlin
E. Prince charming
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Numerotează Liniile Portativului, De Jos În Sus, Sau De Sus În Jos?Ce Denumire Poartă Sunetul Muzical Care Se Află Cu O Treaptă Mai Jos Față De Do1?Cum S
Am Nevoie Urgent! Completează Cu Simbolul <,=,>. Va Rog Să Scrieți Și Cum Ați Făcut, Că Am Nevoie Sa Înțeleg
Va Rog Frumos!! Un Cvintet De Toamna In Engleza, Sau In Romana (dar Sa Nu Fie Verbe Exagerat De Grele) Dau 50 De Puncte. Va Rog Frumos Sa Nu Va Bateti Joc Si Sa
Va Rog Am Nevoie De Ajutorrr Am Nevoie De 18 19 20 Si 21
Selectati A (adevarat) Sau F (Fals) Pentru Fiecare Dintre Afirmatiile De Mai Jos
Scrie Enunțuri În Care Să Arăți Valoarea Morfologice Diferite Pe Care Le Pot Avea Cuvintele Următoare Mare Dor Sare
Bartolomeu Diaz Ce A Făcut? A) Cucerește Imperiul AztecB) Ajunge În ChinaC) Descoperă Capul Bunei D) Descoperă AmericaE) Ajunge Pe Coastele De Est Ale SUAVa Rog
11. Fie Mşi N Mijloacele Laturilor [AB] Și [AC] Ale Triunghiului Isoscel ABC, Cu [AB] == [AC] Și D Mijlocul Laturii BC. Dacă P Şi Q Sunt Picioarele Perpendicula
Argumentarea Ca Poezia O Ramai E Un Text Liric
Am Nevoie De Explicarea Următoarei Fraze In 10 Rânduri : Intalnirea Cu Celalalt Este Proba De Foc A Existentei Noastre