RO Study
👤
Raresrares90
Raresrares90
24-02-2019
Matematică
a fost răspuns
ex 47 va rog frumos!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
24-02-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Declinati In Propozitii Pronumele Demonstrative Cealalta Si Aceeasi , Singular Si La Plural
Imi Spuneti Si Mie Ce As Putea Sa Fac Daca Nu Am Imagine Cu NICOLAE CEAUSESCU....sau Ce As Putea Desena...inafara De Portretul Lui Deoarece Este Greu..:))))va R
Calculeaza Cantitatea De Substanta Si Masa Hidrogenului Care Se Elimina La Interactiunea A 36g De Apa Cu A)un Metal Monovalent;b)un Metal Bivalent
Intr-un Bloc Sunt Apartamente Cu 2 Odai Si Cu 3 Odai.Sa Se Determine Numarul De Apartamente Cu 2 Odai Si Cu 3 Odai,daca Se Stie Ca In Total In Bloc Sunt 60 Apar
Cum Influenteaza Campul Gravitational Difuzia Moleculelor?
1) Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic Cu M(A)=90:a) Calculati AB,AC Si Tg C, Stiind Ca BC=13 Cm Si Sin B=12\13b) Aflati BC Si Sin B, Daca AB=3 Cm Si AC=3√3 Cm.c) C
In Trapezul ABCD , AB Paralel CD, Se Cunosc Unghiul A=120 Grade , Unghiul B=150 Grade, BC=12 Cm, AB=2 Radical Din 3 Cm. Sa Se Calculeze:AD Si Lungimea Liniei Mi
Aflati Valoarea Raportului 2x-3y+5 Supra 4x-6y+16 Stiind Ca X Pe J Este Egal Cu 3 Pe 2
Valenta 1? Valenta2? Valenta 3? Valenta 4? Datimi Si Mie Valentele Va Rog
Explicati Cuvintele Lui George Enescu: Mi-am Slujit Tara Cu Armele Mele: Pana, Vioara Si Bagheta