RO Study
👤
Andreea6474
Andreea6474
20-02-2019
Limba română
a fost răspuns
dati antonime pt reavan
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-02-2019
Antonime pentru reavăn:uscat.
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Partile De Vorbire Din Carw S Au Format Cuvintele De Mai Jos.Ce Crezi Ca Se Intamplă Cu Sensul Cuvintelor Din Care S-au Format Cele Date? Bunăvointă
Cinci Stilouri Şi Patru Caiete Costă 68 Lei, Iar Trei Stilouri Şi Două Caiete Costă 40 Lei. Cât Costă Un Stilou? Dar Un Caiet? K 4) Trei Biciclişti Au Parcurs
Bunaaaa, Sunt Cumva Sanse Sa Intru La Liceul Miguel De Cervantes La Filo (bilingv Spanioala) Unde Media Este 7,93 Eu Având Media 4,40? Anul Trecut Era 7 Media!!
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C, Iar D Şi E Sunt Mijloacele Segmentelor AB, Respectiv BC.
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD, Cu AC = 2AD Şi AB= 30 Cm. Distanţa De La Punctul B La Dreapta AC Este Egală Cu: A) 12 Cm; C) 18 Cm; B
SUBIECTUL Al III-lea (30 Puncte) Scrieți Rezolvările Complete. 5p 1. Cei 6 Baieţi Ai Unei Clase De Elevi Reprezintă 24% Din Numarul Total De Elevi Ai Clasei. (2
Care Este Număr Mare Cu Vecinul 2647
Exerciții Am Inteles Textul Şi Pot Răspunde La Întrebări! Cu Cine S-a Întâlnit Pădurarul În Codru? F. Pidurarul S-a Întâlnet Ce Jupiter In Cadru Care Au Fost Ce
Inclide In Ultima Propozitie Din Fragment:Ziua Dintai I S-a Parut Scurta Si Apropierea Noptii O Mahni.(Frunza,Emil Garleanu)doua Procedee Artistice.
SUBIECTUL Al III-lea (30 Puncte) Scrieți Rezolvările Complete. 5p 1. Cei 6 Baieţi Ai Unei Clase De Elevi Reprezintă 24% Din Numarul Total De Elevi Ai Clasei. (2