RO Study
👤
Biyyyy
Biyyyy
19-02-2019
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati-ma dau coroana si funda repede
Răspuns :
Biiii52
Biiii52
19-02-2019
daca nu intelegi ceva sa mi spui, sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul A Doua Numere Naturale A Si B Este 525, Iar Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor A Si B Este 5. Sa Se Afle Numerele A Si B.
Buna Seara, Am Si Eu Doua Fise La Matematica Din Proprietatile Triunghiului Isoscel. Daca Sunt Rezolvate Toate Si Corect DAU COROANA!
Am Si Eu Un Citit De La Nelson Mandela "It Seems Impossible Untils It's Done" Puteti Sa Ma Ajutati Sa Zic Despre El? Il Zic In Fata Clasei Minim Un Minut Maxim
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(3,4) Şi B(1,0). Determinaţi Ecuația Dreptei AB .
1/2x^2-mx-3=0.sa Se Afle M Aparține Lui R Pentru Care Ecuația Are Doua Soluții Reale De Semne Opuse
155 G Carbonat De Cupru(II) Se Descompune Termic. Oxidul Metalic Rezultat Se Trateaza Cu Solutie De Acid Clorhidric De C=30%. Se Cere: A) Ecuatiile Reactilor; B
Buna!Odata La Cat Timp Se Produce O Aurora Boreala Si Una Australa????????Cine Raspunde Repede Si Corect Are COROANA!!!!!
Verificați Egalitatea:
Cum Crezi Ce Este O Sursă De Informație Mai Bună Cartea Sau Calculatorul ? De Ce?
Cum Crezi Ce Este O Sursă De Informație Mai Bună Cartea Sau Calculatorul ? De Ce?