RO Study
👤
Naomi11148
Naomi11148
11-02-2019
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 12 va rog.
Răspuns :
Bbia803
Bbia803
11-02-2019
2 vacanta mare
3primavara
4 vara
Te rog coroana si macar un punct
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate De Mai Jos :Mă Privea Mereu In Ochi.(toate Sunt Subliniate In Afara De Ochi)
Am Nevoie De Un Model Prin Care Se Explica O Semnificație A Titlului (pentru Examen De A 8-a)
Alcatuiti In Text In Care Sa Fie Vorba Unde Mergeti In Vacanta
Numerele 6,8,10 Se Numesc Numere Pitagoreice Pentru Ca Au Proprietatea 6 La A 2-a +8 La A 2-a. Arătați Ca Exista O Infinitate De Tripleze De Numere Pitagoreice,
Salut , Scuze Pentru Numele Meu Prima Data .. L-am Pus Din Greseala Am Vrut Sa-l Pun Ca Parola =))) La Scoala Mi-a Dat Niste Ecuatii De Gradul 2 Ca Tema De Vaca
Nr De Forma 2x3y Divizibile Cu 15 Sunt:?
Am Nevoie De 4. Propoziții ,cu Frumoasa Adormita, Cu Lupul Din Capra Cu Trei Iezi ,cu Cocosul Din Punguta Cu Doi Bani ,cu Ursul Din Ursul Pacalit De Vulpe Sa F
Am Aflat Despre Tartarin ,dar, In Afara De Faptul Ca Are Muschi, Nu Stim Prea Bine Cum Arata El. Ajuta-ne Sa-l Vedem, Prezentandu-ne Cateva Trasaturi Fizice Al
Un Numar De 6 Muncitori Au Inceput O Lucrare Pe Care Si-au Propus Sa O Termine In 20 De Zile, Lucrand Cate 8 Ore Pe Zi. Dupa 4 Zile 2 Muncitori Pleaca. In Cat T
Cum Se Afla Sinusul Unghiului Dintre SA Si SB Daca Raza Bazei Are 8 Cm Si Generatoarea 10 Cm?