👤

Va rog ajutați ma sunt disperat!!

Imaginează-ți ca esti Dira,unul dintre copiii aflați pe țărm.
Redacteaza o scrisoare de cel putin 15 randuri adresată familiei tale în care îi prezinți impresia pe care ți a produs-o întâlnirea cu bărbatul care ieșise din cea de a șaptea cameră valorificând informațiile din textul dat.

Va rog ajutați ma repede. Am nevoie pt maine

Va Rog Ajutați Ma Sunt Disperat Imagineazăți Ca Esti Diraunul Dintre Copiii Aflați Pe Țărm Redacteaza O Scrisoare De Cel Putin 15 Randuri Adresată Familiei Tale class=
Va Rog Ajutați Ma Sunt Disperat Imagineazăți Ca Esti Diraunul Dintre Copiii Aflați Pe Țărm Redacteaza O Scrisoare De Cel Putin 15 Randuri Adresată Familiei Tale class=

Răspuns :

Dragii mei parinti ma aflu pe tarm cu ceilalti , este o intrecere intre noi, cine arunca cu piatra cel mai departe ,pe mine ma amuza acest joc . Aici am cunoscut un barbat misterios care a veni din camera a saptea . El ne a facut , ma facut si pe mine prin jocul mintii sa vad viata pe mare , sa vad cat iti este de dor cand esti departe de cei dragi , ne a facut sa ne imaginam , cum doua persoane se iubesc dar el trebuie sa plece fiindca e marinar , atunci ea cu mainile ei brodeaza o batista de matase cu fir rosu ,brodeaza numele pe ea. Daca o va purta la el va fi ferit de toate pericolele care te pandesc pe mare , furtuni ,boli si de pestii cei mari . Dar batista sa aibe puterea de a l ocroti trebuie dusa la biserica , sa o binecuvanteze parintele printr un semn simpu sa si ridice degetul si sa deseneze semnul cruci pe batista .Ochii fetei surad acum de speranta liniste ,credinta puternica pe care o are in Dumnezeu si dragostea ei. Ideile lui sunt atat de bune si te trezesc la realitate , ma invatat cand plec departe sa iau cu mine orice imi aduce aminte de cei dragi si cand sunt binecuvantate de preot , parinti, nici un pericol nu ma poate atinge! Acum ne pune sa ne imaginam o nava mare ,care e gata de plecare , pe ea sunt adunati toti marinarii cu , femeile ,copiii, mamele .Pe nava urca un omulet imbracat tot in negru nu imi fac griji cred ca i acelasi ,a venit cu noi povesti care sa invete oamenii numai lucruri bune ,sa i incurajeze , si sa i invete sa fie curajosi si puternici ,cu ajutorul si binecuvantarea lui Dumnezeu, invingi toate valurile mari si puternice ale vietii !