RO Study
👤
Denisatanasescu
Denisatanasescu
21-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Calculati :
0 : (-13) * (-5)
Răspuns :
TheTEE
TheTEE
21-03-2021
Răspuns:
este egal cu 0
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Bazilalina777muta
Bazilalina777muta
21-03-2021
R
e
z
u
l
t
a
t
u
l
e
s
t
e
0
,
0
0
☆
S
p
e
r
c
a
t
e
-
a
m
a
j
u
t
a
t
:
)
☆
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cuvant Buclucas Format Dintr-o Singura Silaba Incercuieste-l:car,tea,iarba,povesti,linguri,umeri,palat,raspunse,vazduh,incearca,fesul,adevar.
Rolul Virgulelor In Propozitia : Elevul Pe Care-l Ascultase Cu Cateva Minute Inainte , micul Gauss , Nu Fusese De Fapt In Clasa .
Cine Imi Poate Da Rezumatul „Baltagul”de Mihai Sadoveanu?
1) Aflati Trei Numere Naturale Consecutive Impare Stiind Ca ,daca Suma Lor Se Imparte La 8, Obtinem Catul 15 Si Restul 3.2)Din Orasul Constanta Pleaca In Fieca
Aratati Ca A= -1 Este Solutie A Ecuatiei 1 + X La 2 + (1+x) Totul La 2 = -2x Raspunede-ti Cu Rezolvari Complete Va Rog
1) Aflati Trei Numere Naturale Consecutive Impare Stiind Ca ,daca Suma Lor Se Imparte La 8, Obtinem Catul 15 Si Restul 3.2)Din Orasul Constanta Pleaca In Fieca
Vreau Si Eu 15 Randuri Cu Un Text De Paste !!!! Va Roooooggggg!!!!
Buna ! 1) Calculati Suma Numerelor Intregi :a)mai Mari Ca -10 Si Mai Mici Decat 7;b)care Au Modulul Mai Mic Sau Egal Cu 10 .
Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos!!o Compunere Despre Cum Sarbatoresc Pastele In Familia Mea.Mii De Multumiri Le Datorez Celor Care Ma Ajuta!;))))))))))
Sinonim Contextual Pt Cuvintele stirbi,suri,cosmarIarasi Se Intuneca muntii Stirbi Si Suri...........vine Ca O Datinanoaptea De Cosmar