RO Study
👤
Mareuropa2015
Mareuropa2015
10-02-2019
Matematică
a fost răspuns
numarul cu 13 mai mare decat 71
Răspuns :
Nicomela
Nicomela
10-02-2019
13 + 71 = 84
..........
Answer Link
Vvvvbj
Vvvvbj
10-02-2019
84-13=71
Cu placere
13+71=84
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Sa Gasesc Curiozitatii Informatii Despre Carte Sau Ceva Legat De Carte
Calculati Că-ți Litri De Apa Sunt Necesari Pentru Umplerea Unui Acvariu Cu Dimensiunile De 4dm, 2dm Si 5dm,stiind Ca Apa Trebuie Sa Aibă Adâncimea De 42cm.
Continua Dialogul Si Foloseste Interjectii:- Ehe, A Fost Super La Circ Astăzi!- Mda… Eu Am Fost Și Acum O Lună Și Atunci Mi S-a Părut Mai Frumos!- Ai Fost Și Ac
Cine Imi Comenteaza Si Mie In 15 Randuri Marea Nu Poate Stinge Dragostea Si Nici Raurile S-o Potoleasca
O MINGE DE TENIS CADE VERTICAL DE LA INALTIMEA DE 30 CM DUPA IMPACTUL CU SOLUL ACEASTA SE RIDICA LA 3/5 DI INALTIMEA DE LA CARE A CAZUT SI APOI CADE IAR SI
Va Rog Sa Imi Traduceti Si Mie Acest Text, Din Romana, In ENGLEZA:Draga Veronica, Acum Ma Aflu La Switzerland. Imi Place Foarte Mult Aici. Atmosfera Este Vesela
Explica In 5 Randuri Semnificatia Versurilor : ,,Ceahlaul...Un Urias Cu Fruntea-n Soare , / De Paza Tarii Noastre Pus."Versurile Sunt Luate Din Poezia Vara De G
Construiti Propoziti Cu Urmatoarele Asverbe: Acolo ,azi ,dincolo Parinteste Poimaine Târâs .indidati Functia Sintactica A Aacestora
Calculeaza : a . 3 X 6 Km = ? hm b. 300 Dam : 3 = ? M c . 522 Km : 9 = ?m d . 7 X 40 Dm = ? M e . 700 Cm - 70 Mm = ? Cm f . 980 Dam - 90 M = ? Dam Mu
Cuvantul "a" Din Structura "s-a Facut" Ce Valoare Morfologica Are? Va Rog Sa-mi Spuneti!!!!!!!Multumesc!