👤
a fost răspuns

urgent! va rog traduceti un textul mic pe limba romina ! Am nevoie de traducerea corecta (va rog nu traduceti prin google translate. prin google translate eu pot traduc singur)
Однажды на холме вырос прекрасный цветок. Люди увидели его, но не знали, как назвать. Этот цветочек был на столько красив, что люди хотели защитить его. Проходили дни, недели люди ухаживали за цветком. (цветок рос в заботе и уходе.) Но оставалась одна проблема, как же назвать это милый и красивый цветочек. Люди не могли найти ни одного достойного имени этому цветку. Вскоре у одного селянина родилась дочь, которую он назвал ее Лилией. Эта дочь подросла и стала на столько прекрасной как тот самый цветочек. Люди подумали, что это знак. И назвали этот прелестный цветочек Лилией.

Răspuns :

Odata pe deal a crescut o floare frumoasa.Oamenii au vazut-o,dar nau stiut cum sa o numeasca.Aceasta floare era atit de frumoasa,incit oamenii au vrut sa o protejeze.Au trecut zile,saptamini oamenii ingrijeau de floricica(floarea crestea in 
ingrijire si intretinere).Dar a ramas o singura problema,cum sa numeasca aceasta
floare draguta si frumoasa.Oamenii nu puteau gasi nici-un nume decent acestei flori.In curind, unui satean i s-a nascut o fiica,pe care el a numit-o Lily.Aceasta fiica
a crescut si a devenit la fel de frumoasa ca si aceasta floricica.Oamenii s-au gindit, ca acesta este un semn.
Si au numit aceasta floare minunata pe nume Lily.
SPer ca te-am ajutat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>.............................Succese frumoase!!!!!!!!!!!