RO Study
👤
Zamarobert71
Zamarobert71
15-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamna cuvantul colb
Răspuns :
Mariaaaa123
Mariaaaa123
15-12-2015
Colb = material solid transformat în particule foarte mici de praf, pulbere sau pudră.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C) Intensitatea Curentului Electric Pe O Porțiune De Circuit Este Direct Proporțională Cu Aplicată La Capetele Acestei Porţiuni Şi Invers Proporţională Cu 20
Citește Textul Felicitării Și Ilustreaz-o Potrivit. Larbatoarea Paştelui Să Vă Aducă Linişte. Pace Si Lumină In Suflete! Christos A Inviat! Nepotul Vostru, An
2. Structura Unei Prezentări Are 3 Părți, Care Sunt Acestea?care Este Cel Correct?Scopul PrezentăriiCopiere PrezentariiAnaliza De ÎnceputCadrul Prezentării
13. Formați Echipe. Răspundeți, În Şase-opt Enunţuri, La Una Dintre Următoarele Întrebări: ° 0 0 De Ce Oare Alexandru Nu Se Despărțea Niciodată De Iliada Lui Ho
Poate Cineva Sa Imi Spună Un Exemplu De : Conține?exemplu De Conține (matematică Algebra) Va Rog.
B =[( 1,5 + 8/5 7/4 )/ 1,35 + (2/5 )^ 2 ]/ 3,48. Va Rog Repede Să Mă Ajute Cineva Dau Coroană
Determinați Intrusul Numărului Rațional X În Următoarele Cazuri: 18/71
10 Explică Semnificația Transformării Păstorului În Măslin Sălbatic.
Faceți Mi O Caracterizare A Personajului Ilinca
Mama Cumpără 5 Bidoane Cu Câte 41 De Ulei De Măsline. Jumătate Din Cantitate O Pune În Sticle De Câte 2 L. De Câte Sticle Are Nevoie?