RO Study
👤
Gabriela9744
Gabriela9744
03-02-2019
Fizică
a fost răspuns
cine mă poate ajuta?
Răspuns :
Toteuhmmm
Toteuhmmm
03-02-2019
....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifica Cazul,genul Si Felul Pronumelor Din Urmatoarele Propoziti: Lauda De Sine Nu Miroase Bine. Nu Inteleg Ce Spui. Ne Ducem. Asculta Pe Fiecare. Cartile S
Se Consideră Ung. Adiacente AOB SI AOC =130,iar Măsura Ung.format De Bisectoarele AOB SI AOC Este Egală Cu 80 Grade.Calculați. a . Măsura AOC B.mă
DAU 20 DE PUNCTE! Vă Rog Mult!! Sau Doar Puțin Din Rezolvare Că Restul Mă Descurc, Dar Am Nevoie Doar De Început.
Media Geometrica A Numerelor . a Egal Cu ( V5 Plus V3 ) La Patrat b Egal Cu( V5 - V3) La Patrat v - Este Radical
Exerciţiul 4.Mulţumesc Anticipat.
Scrie Aproximarile Prin Lipsa Si Prin Adaos La Sutimi Pentru Rezultatul Operatiilor:a)473,185-47,31+123,705; b)1347,364-337,12-27,004;
Complete Par La Forme Corecte Du Verbe :Partir : Moi, Je......en Vacances Avec Ma Camille.Nous.......deux Semaines A La Met.Ca Va Etre Bien Amusant:on Va Se Bai
Dati Un Exemplu De Propozitie In Care Sa Aiba Loc Pronumele Reflexiv.
Salut, Care Este Rolul Virgulei Din Urmatorul Fragment?: -Ei, Zise Baiatul, Daca Oi Avea Destula Pricepere, As Dori Sa Fav O Corabie... Ofer Coroana!
"Ideea Este Sustinuta De Faptul Ca Alexandru Cel Mare, Regele Macedonean Al Cauri Profesor A Fost Aristotel" Genul, Cazul Si Functia Cuvantului "Regele"