RO Study
👤
Gabimarina
Gabimarina
28-01-2019
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutatima dau coroana?
Răspuns :
Miha8699
Miha8699
28-01-2019
Eu am o palarie frumoasa
pa-la-ri-e=4 silabe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculaţi Probabilitatea Ca, Alegând La Întâmplare O Pereche (x,y) Din Produsul Cartezian MXM Să Avem X+y=5.
Un Triunghi Are Perimetrul De 12 Cm. Suma Lungimilor Liniilor Mijlocii Ale Triunghiului Este Egală Cu ... Cm VREAU EXPLICATIE NU DOAR RASPUNS!
Prezinta In 30-50 De Cuvinte , Semnificatia Secventei : La Imparatul Leu In Slujba M-am Aflat :/Insa Purtarea Lui ,/De E Slobod S-o Spui,/M-a Silit In Sfarsit S
Ma Ajutati Cu Un Plan De Compunere Pentru Cerinta 5 De La Subiectul 1( Semnificatia Fragmet/versuri) ?
Media Geometrica A Numerelor : a = [tex] \frac{4}{ \sqrt{5}+1 } [/tex] b = √15 : √3 + 1
Cum Se Calculeaza Perimetru?
Impartiti : a) Impartiti 2x La A3a +5x+1 La X Patrat+x b) 81x La A4a -10x Patrat +35x+1 La 9x Patrat +x+4
( X+1+[tex] \frac{2}{x-1} [/tex] ) · [tex] \frac{ X^{2-2x+1} }{ X^{3- X^{2} +x -1 } } [/tex]
Un Con Circular Drept Are Sectiunea Axiala Un Triunghi Echilateral De Latura 8 Radical Din 3 Cm. Inaltimea Conului Este Egala Cu ..?
Este Reprezentat Un Cub ABCDA”B”C”D” .Dacă Aria Totală A Cubului Este Egală Cu 600 Cm La Adoua ,atunci Muchia Cubului Este De ... Cm.