RO Study
👤
Marina458ks
Marina458ks
19-01-2019
Engleza
a fost răspuns
Vă rog poate cineva sa mă ajute? ??
Răspuns :
Ahagajahahabajaj
Ahagajahahabajaj
19-01-2019
1)Can I help you?
2)How Old is she
3)What about a nice dress
4)What's her favourite color?
5)What size is she
6)What doar you Think of this T-shirt
Sper ca te-am ajutat!Și scuze dacă nu este corect!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizați Ideile Principale Din Textul"Hronicul Și Cântecul Vârstelor"de Lucian Blaga
În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Trapez ABCD, Cu AB || CD, AB > CD. Pe Laturile AD Și BC Se Consider CN 2 NB 3 este Egală Cu 30 Cm, Atunci Lungimea Se
La Un Concurs De Caiaca Canoe Participa 7 Echipaje Formate Di Cate 4 Caiacisti Si Un Carmaci.Cati Sportiviparticipa La Acest Concurs?
Determinați Felul Propozițiilor Subordonate Dintre Următoarele Fraze
Transcrie Un Fragment, La Alegere. Completează Un Tabel Asemănător. Fragmentul Ales. De Ce L-ai Ales? La Ce Te-a Dus Cu Gândul? Ce Ai Simțit Când L-ai Citit?
2. Pe Mulţimea Z10 Definim Operația,,"" Prin Relaţia X*y=x+y+2. a) Demonstrați Că Legea ,,*" Este Comutativă. b) Demonstrați Că Legea ,,*" Admite Element Neutru
Alcătuiește Un Text De 5-7 Enunțuri După Banda Desenată De Mai Sus Dăi Un Titlu Potrivit. Sunt Plin De Vitamine (măr) Iar Cele Mai Bune Proteine Le Am În Coajă,
Scrie Un Text Argumentativ De Minimum 150 De Cuvinte În Care Să Îți Exprimi Opinia Despre Rațiunea Omului De A Exista Sau Despre Sensul Existenței Umane Valorif
Gaseste Valuarea Lui X.
1. Identifica O Trasatura Moralã A Personajului Maya Din Textul B. Ilustreaza Trasatura Mentionata Cu Un Exemplu Din Text. 2. Prezint In 2 - 3 Enunturi O Difere