RO Study
👤
Nifes200785
Nifes200785
17-01-2019
Limba română
a fost răspuns
va rog acum repede dau❤❤❤❤❤❤❤❤
Răspuns :
Denisagabriela78
Denisagabriela78
17-01-2019
-Buna ziua as vrea sa cumpăr acest stilou
-Desigur pretul este de 19 lei il doriti?
-Un pret mai bun aveti?
-Nu !Dar acest stilou este foarte bun si consuma putin.
-Mutumesc ,dar o oferta?
-o sa il las la 15 lei !
-il doresc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[tex]3+ \sqrt{2} X \sqrt{5} \frac{1}{2} [/tex](3+radical Din 2 Inmultit Cu Radical Din 5 Intregi Si 1/2)
Buna Vrea Cineva sa Ma Ajute Am De Facut Un Proiect Pentru Arte Si Nu Stiu Ce Sa Fac !
Noteaza Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect. a. O Propozitie Principala Si Doua Propoziti Atributive b. Doua Propoziti Principale Si O Propozitie Atrivuti
Se dau Numerele 80 Si 4. Calculati Suma Dintre Suma,diferenta, produsul Si Catul Lor.
Calcule Stoichiometrice:Se Dizolvă 2,5 G Probă Ce Conţine KCl Şi NaCl. Se Precipită Anionul Cl- Cu O Soluţie De Azotat De argint, Când Se Obţine 3,6 G Precipita
Cine Ma Poate Ajuta La matematica De Clasa A 5ax+34,5=117,179multumescurgent
Va Rog Ajutatima Un Discurs Despre Doamna Inv Ca N-ea Invatat Patru Clase Va Rog S.o.s O Am Pentru Maine
Scara Metrului Sumultipli Multiplimultumesccat Mai Repede
Triplul Unui Numar Intreg Necunoscut Este Cu 68 Mai Mic Decat 11. Aflati Numarul .Mda ... Nu Am Facut Asa Ceva La Clasa . Profa Mea De Mate E Cam Nervoasa In Ul
Lucian Blaga - Inscriptie Pe O Casa NouaToate Stau La Locul Lor,sta paianjenul In Plasaca-ntr-o Lume De Matasa.Nu-l Incearca Nici Un Dordin Ocolul Lui Sa Iasa.T