RO Study
👤
Jaaaaakkkk
Jaaaaakkkk
13-01-2019
Limba română
a fost răspuns
exercițiul 1 urgeeent
Răspuns :
Anamariatomlinp0v4am
Anamariatomlinp0v4am
13-01-2019
a)Dincolo de miturile care o înconjoară si de domnitorii care i au decis soarta, Poienari impresionează, in primul rand, prin amplasare.
b) Căsuța a fost construită în stil argeșean.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca A (mai Mic Sau Egal) 4 , B(mai Mare) 7 , C ( Mai Mic Sau Egal) 3, Aratati Ca 2a + 3b + 5c (mai Mic ) 44
1Scrieti Urmatoarele Fractii In Ordine Crescatoare : a) 1/7,5/7,2/7,11/7 b)9/10,9/2,9/4,9/14,9/1
1.Cum Descompun In Factori? 2.Cine Poate Rezolva Asta? A(la Puterea A Doua)-10a+b(la Puterea A Doua)+8b+41=0
Fetele Unui Cub Din Carton Cu Aria Totalade 0,24 Metri Patrati Trebuie Acoperite Cu Hartie Colorata. Este Suficient O Coala De Hartie Dreptunghiulara Cu Dimensi
4 Sinonime Adjectivale Si 4 Antonime Verbale
Reguli De Aur In Familie Imi Trebuie 2 Reguli reguli De Aur Pe Strada 2 Reguli reguli De Aur In Vizita 2 Reguli Reguli De Aur La Scoala 5 Reguli
[tex](2^n^+^2+2^n)|(4^n^+^1+4^n)[/tex],n∈nr.natural
Fie Tr.ABC Si M Apartine (AB) Si N Apartine (AC) Cu MN || BC.Stiind Ca AM=4,MB=6,CN=9,calculeaza AN. + Desen Va Rog!!!
Citeste Textul : Ma Strecuram La Patrocle , In Cusca Lui , Si Stam Acolo Ascunsa Si Ma Gandeam La Mama , Care S-a Dus Si Nu S-a Mai Intors . Mama Mea A Murit ,
Care Sunt Principalele Reguli De Igiena