RO Study
👤
Yamila820
Yamila820
09-01-2019
Biologie
a fost răspuns
Dau Coroana și 10 puncte
Răspuns :
Ellecryssanthander
Ellecryssanthander
09-01-2019
1)stejar
2)alun
3)tei
4)artar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ce Rol Are Enumeratia In Pasajul De Mai Jos:Mai Pasă De Dă Ochi Cu Mătusa Mărioara,cu Mos Vasile,cu Văru Ion Și Chiar Cu Băieții Și Fetele Din Sat:
M-am Gândit La Un Număr.îl Dublez Apoi Adun Cu 15 Si Rezultatul Îl Împart La 3.Obțin Numărul 17.Care Este Numărul La Care M-am Gândit?
Un Şir De Furnici Lung De 20m Trece Pe Un Pod Lung De 60m Cu Viteza De 10m Pe Minut.Căt Timp Durează Pînă Coloana Trece Podul?
Am Nevoie Urgent De Rezumatul Povestii "Izvorul Fermecat" De Calin Gruia. Daca Nu O Duc Maine La Scoala Voi Primi Insuficient. Va Rog Foarte Mult Sa Ma Ajutati.
Ajutoor !!!!!!! Cum Pot Identifica Mai Usor Diatezele???
Propozitii Cu Omonimul: Par Nu Orice Propozitii! Va Rog E Pt.teza!
Bomboanele Din Trei Pungi De Marimi Diferite Cantaresc 10 Kg .cantitatea De Bomboane Din Prima Punga Valoreaza 18 Lei ,cea Din A Doua Punga 27 De Lei ,iar Cea
In Propozitia "Adevarat Este Ca Invata.", Care Sunt Predicatele Si Ce Fel De Predicate Sunt.
Suma A Trei Nr Este 60. Care Sunt Nr Daca Primul Reprezinta Jumatate Din Al Doilea Si A Treia Parte Din Al Treilea.
Heei♥ Imi Puteti Spune Va Rog Genul Si Specia Poeziei "Balul Pomilor" De Dimitrie Anghel! Scrie-ti Doua Motive Pentru Care Ai Ales Specia RespectivaPrecizati Ce