RO Study
👤
Andreea438053
Andreea438053
09-01-2019
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 2, dau coroana
Răspuns :
Alexbubu43
Alexbubu43
10-01-2019
•Părerea mea este că da s-au trecut și câteva nume de cărți românești!
•Eu aș fi trecut Baltagul de Mihail Sadoveanu, Amintiri din copilărie de Ion Creangă,Pe drumuri de munte de Calistrat Hogaș, La Medeleni de Liviu Rebreanu .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Dreptunghi Are Lungimea Diagonalei De 18 √ 3 Cm Si Unghiul Format De Diagonale Are Masura De 60 Grade , Atunci Aria Este Egala ...
Daca Un Trapex Dreptunghic Are Lungimile Bazelor De 6 Cm Si Respectiv 14 Cm ,iar Lungimea Laturii Neparalele Care Nu Este Perpendiculara Pe Baze De 10 Cm , Atun
Vreau Trei Cuvinte Cu Sens Figurat Din Poezia Intre Frunze De Alexandru Macedonski... Va Rog Mult...
Cate Nr Naturale De Forma 3ab Sunt Divizibile Cu 3 ?
În tabelul De Mai Jos Este Prezentată Repartiția Pe Lună a Salarului Pe Perioada Septembrie 2013-ianuarie 2013:_________________________________________________
A) diferenta Dintre Media Aritmetica A 2 Nr Naturale Pare Si Consecuive Si Nr Impar Situat Intre Ele Pe Axa Nr-lor Naturale b) catuldintre Patratul Numa
10) Se Considera Cerul De Centru O Si Raza 5 Cm Si Un Punct N In Planul Cercului , Astfel Incat An = 13 Cm . Lungimea Tangentei Dusa Din N La Cerc Este De .....
Construieste Trei Enunturi In Care Sa Existe : a.un Subiect Exprimat Prin pronume
AM NEVOIE DE AJUTOR LA ACESTE 2 PROBLEME! MULTUMESC1
Cum Incepe Si Cum Se Termina Opera ''Prostii'' De Liviu Rebreanu ? Spuneti-mi Doar Daca Ati Citit Opera...(fragmente )