RO Study
👤
Wwwvebm
Wwwvebm
11-02-2015
Biologie
a fost răspuns
Ce este gametogenoza?
Răspuns :
Mariaaaa123
Mariaaaa123
11-02-2015
Gametogeneza este procesul prin care se formează gameţii, adică celulele sexuale masculine şi feminine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor! Cele Doua Exercitii:
Ce Rest A Primit Ada De La 100 RON, Dacă A Cumpărat Trei Cărți A Câte 20 RON Bucata! Ajutați-mă Va Rog Pentru Sora Mea Mai Mic
Adrian Și Cristian Pleacă Spre Școală La Ora 07:00, Deplasându-se Pe Jos Cu Viteze Constante. Fiecare Copil Numără Pașii Până La Școală, Adrian Numără 1500 Pași
1 Look At The Picture And Choose The Correct Item. Write In Your Notebook. 1. There's A Big Window Next To/between The Two Lamps/desks behind/beyond The Sofa. 2
Într-un Rezervor De Volum V = 125 Dm³ Se Află Aer In Condiții Normale De Temperatură Și Presiune. Să Se Afle Masa De Aer.
(3) Dacă În Dreptunghiul ABCD, Perimetrul Dreptunghiului Este 70 Cm, AB=20 Cm Şl AC=25 Cm Atunci Calculaţi Lungimea Segmentelor BD Şi AD.
(3) Dacă În Dreptunghiul ABCD, Perimetrul Dreptunghiului Este 70 Cm, AB=20 Cm Şl AC=25 Cm Atunci Calculaţi Lungimea Segmentelor BD Şi AD.
Scrieti Numerele Pare De Forma: 51xy Unde X=2y
Cate Numere De Trei Cifre Are Baza 3?
Nu Inteleg Ce Inseamna A Scoate Factor Comun Minus.. Imi Puteti Explica? ex De Problema: [tex]14a-49a^{2} + 100b^{2}-1[/tex]