RO Study
👤
Ancadeakmaria
Ancadeakmaria
12-12-2018
Biologie
a fost răspuns
Under se produc sucuri digestive?
Răspuns :
Alexandergandacel
Alexandergandacel
12-12-2018
Sucurile digastive se produc in stomac.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Raspunde La Intrebări: Ce Forma Are Pământul? Când S-a Format Pământul? De Ce Avem Nevoie De Un Glob Geografic? Prin Ce Se Deosebesc Polii De Ecuator? In Cât
Fluturas Cu Titlul Palatul De Inghetata
-2=30° N = 60% M=? © V₁ = 144km T Ec=Ep H=? Repede Va Rogggg Dau Toate Punctele Pe Care Le Am
Completează Cadranele Cu Informații Din Text. I. Notează: Titlul; Autorul; Timpul Acţiunii. III. Răspunde La Întrebări. .Ce A Primit Băiețelul De Ziua Lui? II.
4. Efectuează, Respectând Ordinea Efectuării Operaţiilor:
8357, 109 1026 4, 56 4 800, 231 74975 1 2 Colorează: Mii, Sute, Zeci, Unitati, Zecimi Colorează: Sute, Unități Colorează: Zeci, Zecimi Colorează: Sute De Mii, Z
5 Palariile Gânditoare. Colorează Fiecare Pălărie, Folosind Culoarea Indicată. Palaria Alba-Informează! → Scrie Ce Îşi Dorea Sultanul. Palaria Albastra-> Cla
Realizeaza Un Tabel In Care Sa Scrii Denumirile Animalelor Din Diagrama Si Numarul Copiilor Care Au Notat Informatii Despre Fiecare
Fie....ca Roggg Cat Mai Repedee
„Intr-o Zi Norocul Se Dondănea Cu Mintea. Fiecare Spunea: «Eu Sunt Mai Mare Decât Tine, Fără Mine Nimic Nu Poate Fi Pe Lume».Şi Uite-aşa: Unul Că Eu Sunt Mai Ma