RO Study
👤
Amalia1943
Amalia1943
12-12-2018
Engleza
a fost răspuns
Talk about how animals protect themselves
Răspuns :
Yvonne2007maria
Yvonne2007maria
12-12-2018
They protect themeselfs by fithing with other animals
Answer Link
Ksyu
Ksyu
12-12-2018
They are protecting them self of fighting and win all
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
BLOWING HOT AND COLD WITH THE SAME BREATH There Was Once A Wild Man Who (live) On A Hill Which (be) Far In A Forest. He Was A Simple Man And Seldom (speak) To O
Am Nevoie De Ajutor. Realizeaza Corespondenta Intre Orasele Din Prima Coloanasi Regiunile Istorice Din A Doua. Prima Coloana: Beius, Medgidia, Sibiu, Pascani, R
Va Rog Mult Rau De Tot Am Nevoie Neaparat Dau Coroana Si Multe Puncte Dar Am Nevoie Neaparat
Gaseste Cifre Potrivite Pentru Ca Ficare Relatie Sa Fiea Adv: 4( )85=418( ) ( ) 646 <8539 ( ) ( ) 02 > 1002.
Efectuați : Vă Rog Dau Coroana
Calculați Măsurile Unghiurilor Unui Patrulater Convex Care Are Toate Unghiurile Congruente
O Florareasa A Rămas Cu Mai Multe Flori, Trandafiri Și Lalele. Daca Pune În Buchet Câte 2 Lalele Și 1 Trandafir, Ii Mai Rămân 10 Lalele. Dacă Pune Câte 4 Lalele
Maria Și Mihai Au Economisit 96 RON Mihai A Economisit Cu 18 RON Mai Mult Decât Marian Câți RON A Economisit Fiecare
1. Transcrie, Din Fiecare Dintre Fragmentele Următoare, Câte Două Verbe Aflate La Moduri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza, Menționând Persoana, Numărul Şi Forma
Conton Diftong Toate Cuvintele Din Seria : a) ,,speriata" , ,,picioare" b) ,,primei" , ,,dormeau" c) ,, Trăgeau" , ,,scânteia" d) ,,voiam" , ,,niciodată".