RO Study
👤
Roo88
Roo88
12-12-2018
Matematică
a fost răspuns
2+2:2×2+2-2:2 REPED3 ☺
Răspuns :
Palosanurodica
Palosanurodica
12-12-2018
=2+1×2+2-1
=2+2+2-1
=5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:R->R, F(x)=3x-2a) Reprezentati Grafic Functia f in Sistemul De Coordonate XOy. (Ma Intereseaza Cum Aflu Punctele: Adica A(1;3) Etc.)b)
Distanta Dintre Casa Lui Razvan Si Scoala Este De 500 M.intr-o Saptamana Razvan Se Imbolnaveste Si Trb Sa Absenteze De La Scoala.aflati Cate Zile A Absentat Raz
Aflaţi Valoarea Raportului Algebric X+y Pentru X=√2-1, Y=√2+1 x²y²
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu M(<A)=90°, AB=12 Si BC=24 Cm . Calculati Lungimea Ipotenuzei Si Masurile Unghiurilor Ascutite .
Scrieţi Sub Formă De Raport Algebric Ireductibil:3a+2 : 4+6aa-√3 5a²-15Ajutaţi-mă Vă Rog Mult.La Nivel De Cl.7
Cine Imi Poate Scrie O Scurta Prezentare A Lui Samson Si A Lui Samurache In Care Sa Folosim Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Pentru A Descrie Comparativ
Va Rog Sa Imi Spune-ti Personajele (negative,pozitive) Din ,,Toata Panzele Sus,, Si Expresii Frumoase (cinci).
Un Depozit Trimite La 3 Magazine 354 De Jucarii . Dupa Ce Fiecare Magazin Vinde Acelasi Numar De Jucarii , La Primul Raman 36 , La Al Doilea 39 , Iar La Al Trei
RASPUDNETIMI LA URMATORUL EXERCITIU : Ciupercile... Se Hranesc Cu ....,iar Ciupercile... Se Hranesc Cu ... Din Corpul Organismelor Vii.
Impartind Un Numr Natural N La Numerele 45,36 Si 54 Se Obtin Caturi Nenule Si,de Fiecare Data Restul 2.a)determinati Cel Mai Mic Numar Natural Cu Aceasta Propri