RO Study
👤
RedEyes
RedEyes
07-12-2018
Matematică
a fost răspuns
Faceți cât puteți.
Dau coroana.
Răspuns :
Ioanaionescu77
Ioanaionescu77
07-12-2018
Succes in continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nush Cum Sa Fac Tema La Mate, Habarnam Nimica, Nu Înțeleg Nici Cum Matematica Asta. Daca Ma Puteți Ajuta Cu Un Ex, Va Rog Frumos. Determinanți Numărul Real A,
Determinati Cea Mai Mica Soluție Reală A Ecuației 6x²+5x+1=0
La Examenul De A 8-a La Romana Era Un Exercitiu Cu Functii Sintactice. Si (dau Un Exemplu) Am Scris : Adjectiv Propriu Zis Fs Etc. Si Am Taiat Propriu Zis Cu O
59. Următoarea Arteră Se Desprinde Direct Din Arcul Aortic:a. Trunchiul Brahiocefalic Stang;b. Artera Carotidă Comună Stângă;c. Artera Subclaviculară Dreaptă;d.
77. Următoarele Reflexe Se Închid În Punte, Cu Excepția:a. Reflexului Masticator;b. Reflexului Salivator (glande Submandibulare);c. Lacrimal;d. Cardioaccelerato
Care Este Sinonimul Cuvântului Întindere Din 9 Litere
Determinati Numerele Reale A, Stiind Ca Puncul A(a A) Apartine Graficul Funtiei F:R -> R f(x)= 2-x La A 2a
1. Inscrie În Grila Următoare Cuvinte Conform Definiţiilor Date DeFiecare Cuvânt Începe Cu Ultima Literă A Cuvântului Anterior.Completează Diagrama, Ştiind Că F
Cum Se Poate Rezolva Acest Exercițiu?
Analizează Sintactic Și Morfologic Următoarele Cuvinte : Știu Ca Nu Admiți Să Mă Mai Amestec În Pregătirea Ta, Dar Cu Nopțile Pierdute Ai Putea S-o Lași Mai Moa