Răspuns :
Unul dintre aspectele care mă preocupa este lipsa de omenie a unora dintre noi. Constat cu tristețe ,ca unii dintre noi au uitat ce înseamnă respectul, ce înseamnă sa acorzi ajutorul unei persoane aflate la ananghie , ce înseamnă sa spui un cuvânt de mulțumire atunci când este necesar. Alții au uitat complet de aceste lucruri, unii doar parțial, parcă le-a mai rămas un gram de omenie. Putini dintre noi mai sunt interesați de aceste lucruri. Ceva se întâmplă cu omenirea și nu știu cauza. Cineva sau ceva ne-a făcut sa fim atât de indiferenți față de cei din jurul nostru. Fiecare dintre noi avem ceva bun doar ca am uitat sa-l scoatem la suprafață, preferam sa-l ținem ascuns. Nu știu dacă sa-i condamn, poate viața , în sine, ne-a făcut mai superficiali. Cuiva trebuie sa-i pese de cei din jur . Oricine are nevoie de ajutor la un moment dat în viața sau mai bine spus, toți avem nevoie. Este un lucru firesc, oricui i se poate întâmpla. Așa ca haideti sa fim mai omenosi pentru că n-avem nimic de pierdut, doar de câștigat.