RO Study
👤
Natafleata23
Natafleata23
16-11-2018
Biologie
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati la ex.2 a)
Răspuns :
Iulik31
Iulik31
17-11-2018
inima pompeaza sangele prin corp.
sangele transporta prin corp oxigen si substantd nutritive.
inima functioneaza fara incetare.
inima este un muschi.
sangele circula prin vase sangvine.
sangele apara corpul de boli.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nici Proful De Mate Nu A Fost În Stare Să Rezolve !?! 5sin^2x-2cos^2x-3sinx*cosx=0
Reprezenteti Grafic Trei Numere Stiind Că : Primul Este Dublul Celui De Al Doilea Iar Al Treilea Este Dublul Primului
Intocmeste Un Tabel In Care Sa Notezi Plantele Din Localitatea Ta Grupate Dupa Importanta Lor (alimentare,medicinale,decorative,industriale Etc.) , Si Un Alt Ta
Elaborati Acect Program In C++ (daca Apar Careva Neclaritati, Astept Sa-mi Scriti In SECTIUNEA De COMENTARII)
Analizeaza Substantivele Si Adjectivele Din Textele Urmatoare :ziua Ninge Noaptea Ninge ,dimineata Ninge Iar!Cu O Zale Argintie Se Imbraca Mandra Tara Soarele R
5 Verbe Conjugate +imperfectul Simplu De Inclus In Propozitii
Ce Reprezinta Eul Liric In Poezia Mama De George Cosbuc? 20 De Puncte
Predicatul Au Fost Stabilite Este : A) Verbal B) Nominal Și Mai Am Nevoie De Sinonime Pentru Cuvintele "lânosi" Și "uliță"
Sa Se Rezolve Folosind Subprogramele Se Da Un Sir Cu N Numere Naturale.Determinati Suma Celor Care Au Oglinditul Nr Prim.Nu Am Inteles Functiile Si As Ruga Sa M
Deimpartitul Este 66.impartitorul Este De 2 Ori Mai Mic Decat Rezultatul Impartirii Numerelor 20 Si 5a)afla Impartitorulb)afla Catulc)verifica Rezolvarea Operat