RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-11-2018
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la 1 si 2 dau coroana.
Răspuns :
MariluMarilu
MariluMarilu
15-11-2018
pai la 1 Mos Ion Roata nu putea intelege pentru ca boierii vorbeau franceza
2Cuza nu ii mai dadea lui Mos Ion Roata cei 30 de napolroni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
17/188 Calculati Aria Trapezului Isoscel Abcd , Ab|| Cd, Daca Ab=24 Bc=10 Si Cd=13 URGENT DAU COROANA
9. Să Se Determine Dimensiunile Unui Dreptunghi Cunoscînd Mărimea 2p A Perimetrului Său Şi Raportul Dintre M Și N Dintre Lungimile Bazei Şi Înălţimii Sale.
In Figura Alaturatà Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD Si Triunghiul echilateral ADE, Cu AE 1 AC, AB = 6 Cm, Iar AD N EC = (F) b) Demonstreazä Ca Lungimea Segm
Ma Poate Ajuta Cinevaa?? Nu Înțeleg De Niciun Fel Cum Se Fac Exercitiile De Acest Fel Cu Rangul Unei Matrici:(
Varog Ajitațima!! Exercițiul 2 Problema B)
49. Împărțind Numărul Natural A La Numărul Natural B, Obținem Câtul 18 Și Restul 45. Aflați Restul Împărțirii Numărului A La 18.
Ex 13 Pls Dau Coroana!!!
Fie Triunghiul ABC Oarecare Si M Mijlocul Lui [BC].Din M Se Duc MF || AB, F Apartine De [AC],N Apartine De [AB]. a) Aratati Ca Triunghiul BNM Congruent Cu Triu
143. Intr-un Trapez Isoscel, Diferenţa Lungimilor Bazelor Este De 2 Cm, Iar Linia Mijlocie Are Lungimea De 6 Cm. Latura Neparalelă Face Cu Baza Un Unghi De 60°.
XII.3.3. M-am Gândit La Un Număr. Răsturnatul Predecesorului Acestui Număr Este 6 378 La Ce Număr M-am Gândit?