RO Study
👤
Joana2000
Joana2000
12-11-2018
Matematică
a fost răspuns
calculati 5×+3(×-6)=7×+16
Răspuns :
TheRunner
TheRunner
12-11-2018
5x+3x-18=7x+16
8x-18=7x+16 duci in cealalta parte cu semn schimbat
x=34
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Wörter-Wörter - Wörter 13 Zeitangaben Tageszeit, Wochentag Oder Andere Zeitangaben? Ordne Zu. Po Temmox Jeden Tag Am Mittwoch Am Nachmittag Am Dienstag Heute De
Lonel Începe Cursurile La Ora 8:00 Şi Le Încheie La 12:00. Pe Urmă, Participă La Un Atelier De Pictură, Ce Durează Până La Ora 14:30, Apoi Pleacă Către Casă. Dr
Ajutor! Cele Doua Exercitii:
Rezumat La PLATANOS DE DOINA RUSTI ???? Va Rog Dau 55 De Puncte Doar Dacă Dati Răspuns Serios +coroana
Completează Spațiile Libere Din Următoarele Enunţuri Cu Formele Le-am Oferit Prietenilor..................câte O Fotografie Cu Mine. (cel Ma Plecarea Meşterului
Lonel Începe Cursurile La Ora 8:00 Şi Le Încheie La 12:00. Pe Urmă, Participă La Un Atelier De Pictură, Ce Durează Până La Ora 14:30, Apoi Pleacă Către Casă. Dr
Buna Seara! Va Rog, Ma Puteti Ajuta Putin ?Imi Poate Explica Cineva Ce Formule De Calcul Prescurtat Pot Folosi? Nu Imi Dau Seama ,nu Stiu Cum Sa Rezolv Logic
Cate Numere De Trei Cifre Are Baza 3?
1 Look At The Picture And Choose The Correct Item. Write In Your Notebook. 1. There's A Big Window Next To/between The Two Lamps/desks behind/beyond The Sofa. 2
Într-un Rezervor De Volum V = 125 Dm³ Se Află Aer In Condiții Normale De Temperatură Și Presiune. Să Se Afle Masa De Aer.