RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog frumos testul 2
Răspuns :
Stefan3D
Stefan3D
29-10-2018
1=b
2=a
3=c (5 zile)
4=a
5=d
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aretmetica A Doua Nr Este 60,51.Aflati Nr ,stiind Ca Primul Este Dublul De Al Doilea .Media Aritmetica A Trei Nr Este 13,2.Aflati Numerele,stiind Că Primu
Rezolvati Inecuatiile In Multimea Numerelor Intregi Nenule b)|x-2|(|2x-3|-9) <0 c)|x-3(7-|2x-5|) > 0 d)|x-5|(5-|2x-9|) > 0 | = Modul
Rezolvați Ecuația Cât Mai Completaflati K
Am O Problema In C++ : Se Dau 3 Numere Întregi A, B Și C, Nu Neapărat Distincte. Să Se Afișeze În Ordine Crescatoare. Date De Intrare : Se Citesc Datele De La
Ex 6 Vă Rog Frumossss
Aflati Numarul Functiilor F: {1,2,3} - {a ,b,c,d} Cu Proprietatea F (1) =a Cati Termeni Rationali Are Dezvolatrea (1+ Radical Din 2)^100? Repede Va Rog
Un Patrat Cu P=32,care Este Diagonala Lui?Latura 8-si Deja Latura La Puterea A 2-a?
Suma A 3 Numere Este 78. Primul Numar Si Dublul Celui De Al Treilea Numar Sunt Cu 2 Mai Mari De Cat Al Doilea Numar. Afla Numerele. Clasa A 3 A Metoda + Explica
Am O Problema In C++ : Se Dau 3 Numere Întregi A, B Și C, Nu Neapărat Distincte. Să Se Afișeze În Ordine Crescatoare. Date De Intrare : Se Citesc Datele De La
Salutare, Am Nevoie De Ajutor La O Problema. 1. Sa Se Declare Int SumaMult3(int N) In Fsierul Functii.h 2. In Fsierul Functii.cpp Sa Se Defneasca Int SumaMul