RO Study
👤
Tarceai
Tarceai
27-10-2018
Matematică
a fost răspuns
Găsește numerele care lipsesc67,69?73,75?79?
Răspuns :
Flori100002
Flori100002
27-10-2018
Sunt numere din doi în doi
67,69,71,73,75,77,79
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Si Egaleaza Ecuatiile Urmatoarelor Reactii Chimice: a) Hidrogen + Oxigen -> Apa b) Acid Fluorhidric + Hidroxid De Sodiu -> Fluorura De Sodiu + Apa c
Un Teren Agricol Are Forma Dreptunghiulara.Lungimea Are 20 M , Iar Iar Latimea 1,5 Dam . Pe Jumatate Din Suprafata Terenului Se Cultiva Cartofi , O Treime Din R
Heeii❤ Cine Mă Ajută Şi Pe Mine La Geogra? Ştie Careva Aspecte Sociale Ale Bistriţei? Învăţământ Şi Educaţie(prima Şcoală/liceu/facultate). Vă Rog Ajutaţi-mă E
Subliniati Interjectiile Din Textele De Mai Jos . Precizati Ce Exprima Sau Ce Imita Ele. Explicati Punctuatia Folosita : ''-Na-ti-o Franta Ca Ti-am Dres-o!'' '
Ce Inseamna Worth It?
Media Aritmetica A Trei Numere Este 58. Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Este51, Iar Ultimelor Doua Numere Este 63. Care Sunt Numerele?
Test B Alegeti VariaNTA Corecta: 1.Predicatul Este: a)parte De Propozitie b)parte De Vorbire 2.Predicatul Moninal Este Alcatuit Din: a)verbul Predicativ A Fi Si
Plz Clasa A5a descrieti In 5-8 Randuri O Calatorie Cu Vaporul ,in Care Sa Folosesti Cel Putin 4 Adverbe .subliniati Adverbele sa Nu Uitati Sa Subliniati Adve
Analizati Predicatele Dau Coroana 24 De Puncte
35 De Boi Pasc Iarba Unei Pasuni In 12 Zile.15 Boi Pasc Iarba Aceleiasi Pasuni In 30 Zile. De Cati Boi Este Nevoie Pentru A Paste Iarba Aceleiasi Pasuni In 48 D