RO Study
👤
AntoniaMww
AntoniaMww
30-04-2015
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna worth it?
Răspuns :
Eugica26
Eugica26
30-04-2015
di traducere :merita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Ma Ajute Dau Coroana Ce Pot Sa Raapund La Intrebarea Poate Fi Considerata Casa Drept Personaj-simbol Sau Suprapersonaj? Va Rog Foarte Mult Ajuta
Rezolvati Ecuatia 3x + 4 = 19
Imi Puteti Traduce In Engleza Dau Coroana. Dorinta Oamenilor De A Demonstra Ca Sunt Cei Mai Buni In Toate Activitatile Pe Care Le Intrepind A Dus La Aparitia Vi
Mentionati Cel Putin Trei Acțiuni Comunitare De Ecologizare Pe Care Le Considerați Necesare În Comunitatea Natala
Zece Reguli Care Credeti Ca Ar Trebui Respectate In Clasa De Catre Elevi Si Profesori Pentru O Relatie Eficienta Intre Elevi Si Profesori .
Raportul Măsurilor A Două Unghiuri Complementare Este 7 Supra 8. Aflati Măsurile Unghiurilor
Care Ma Poate Ajuta Cu O Problema?urgent Va Rogdau Fundava Rog Sa Le Rezolvati Ca Am O Profesoara Mai Rea Si Nu Vreau Sa Iau 4
Help,sau Macar Daca Puteti Sa Imi Explicati : D
1) Se Considera Piramida VABCD Cu Baza Patratul ABCD Si Notam M,N,P,Q Mijoacele Muchiilor Laterale VA,VB,CV Respectiv VD. a) Stabiliti Pozitia Planelor (ABC) Si
Se Considera Numarul A=2 La (n+6) *5 La (n) -1 *= InmultireAratati Ca A Este Divizibil Cu 9