RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-10-2018
Limba română
a fost răspuns
Ajutati ma va rogg!Ex3si4
Răspuns :
Elibusu12
Elibusu12
23-10-2018
3.Elevi au picat examenul.
Colega mea da de stire plecarea in tabara.
4. Echpa Dinamo a dat gol.
De ce mananci salam gol?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Teren Agricol De Forma Dreptunghiulara Este De 420 Metri. Lungimea Terenului Este De 6 Ori Mai Mare Decat Latimea. Ce Recolta Va Strange De Pe A
1. In Prima Zi,la Un Magazin S-au Zandut Cu 126 Mai Putine Perechi De Ochelari Decat In A Treia Zi,in A Doua Zi S-au Zandut Cu 279 Mai Multe Perechi Decat In P
Efectuati Folosind Factorul Comun a) 82+96*82+97*18 b)27*101-27 c) 14*(x+y)-5*(x+y) d) (a+b)*(b+c)*(c+a)-(a+b)*(b-a)*(a+c)
Spuneti 4 Reguli Pe Care Ar Trebui Sa Le Respecte Locuitorii Si Vizitatori Acestei Tari (Alice In Tara Minunilor) Dau Coroana!
Imi Spuneti Si Mie Zece Termeni Din Cimpul Lexical Al Sportului
Dintr-un Numar M Scadem Jumatatea Celui Mai Mic Numar Natural De Doua Cifre Cu Produsul Cifrelor4 Si Dublul Celui Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Cu Produs
Va Rog Frumos Am Nevoie Urgenta De Niste Rezumate,nu Conteaza La Ce Povesti!!
Demonstrati Ca ( 10 La Puterea N+1 - 10 La Puterea N ) Divide ( 5 La Puterea N+1 + 4* 5 La Puterea N), Pentru Orice N Apartine N
1)cate Litere Si Suntete Au Cuvintele: vegheaza spicele Luceafarul 2)construieste Trei Enunturi, Incat Verbul ,,a Fi,, Sa Aiba Valori Morfologice Diferite
VA ROG AJUTATI-MA!!!! 1.Un Vred De Conjugarea A Treia; 2.Trece Ajectivul ''Fraget'' La Toate Gradele De Comparatie; 3.Un Verb Provenit De La Participiu.