RO Study
👤
Elenaaurelia056
Elenaaurelia056
15-10-2018
Engleza
a fost răspuns
Ex 1 si 2 va rog frumoasss
Răspuns :
Cheep
Cheep
16-10-2018
1.Oh, I know I bought him a book about Antarctica
2.Don't worry I'm sure you have a great time
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Inainte De A-ti Incheia Ziua Realizeaza O Descriere Imaginara De 80-150 De Cuvinte, A Unui Orasel Alegand Una Din Urmatoarele Variante: Un Orasel De Pe Marte Lo
6 Va Rog! De Preferat Poza Cu Rezolvarea!
Am NEVOIE De Ajutor . Trebuie Sã Traduc In Engleza Urmatoarele Propozitii: 1.Nu Luati Micul Dejun Inainte De Opt , Nu-i Asa ? As Vrea Sã Trec Pe La Voi Si Sã Va
Sunt Mai Multe Modele Din Amintiri Din Copilarie Sau Doar Cel In Care Merge La Furat De Cirese
Aratati Ca Numerele De Forma 3n+2 Si 2n+1 Sunt Prime Intre Ele, Oricare Ar Fi N∈N. *Coroana*
Transforma Propozitia Ursii Mananca Fructe Astfel Adtfel Substantivul Sa Fie La Nr Singular Si Sa Fie Insotit De Doua Adjective
Precizeaza , In 3-5 Randuri, Semnificatia Secventei: " Cu-a Ta Zambire, Dulce, Lina, Clara/ A Lumii Visuri Eu Ca Flori Le Leg; "
3 M De Stofa Si 2 M De Pânza Costa 510000 Lei,iar 6 M De Stofa Si 3 M De Pânza Costa 990000 Lei.Cat Costa 4 M De Stofa Si 7 M De Pânza La Un Loc??? Va Rog Frumo
Rezolvați Ecuațiile: a) (6x):4=36 b) 5 (4x+6x) :10 =5 Vă Rog Ajutați-mă! Dau Coroniță
1) Să Se Rezolve În Mulțimea Numerelor Reale Ecuația 2^x-14•2^-x= -52) Fie Triunghiul ABC Echilateral Înscris Dintr-un Cerc De Centru O.Sa Se Calculeze AB Vecto