RO Study
👤
ERIZANAT
ERIZANAT
15-10-2018
Informatică
a fost răspuns
care este extensia pentru un document html
Răspuns :
Loginplayer
Loginplayer
15-10-2018
.html
sper ca tema e rezolvata
coroana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. Andrei Şi Alex Locuiesc Pe O Stradă Lungă, Fiecare La Câte Un Capăt Al Acesteia. Ei Pleacă Unul Spre Celălalt Pentru A Schimba Cărțile Pe Care Şi Le-au Împr
Maria Rezolva Un Test Cu 20 Intrebari. Pentru Fiecare Raspuns Corect Primeste 4 Puncte Si Pentru Fiecare Raspuns Gresit I Se Scade Un Punct, Iar Din Oficiu Prim
6.Menţionează Felul Predicatelor Din Exemplele Date.a. Ninsoarea A Început. B. Iarna Este Un Anotimp Frumos.c. Priviți Avioanele!d. Aş Merge La Cercul De Litera
Scrie Împărțiri În Care Împărțitorul Câtul Și Restul Sunt Numere Egale .Câte Posibilități Sunt ?Justifică!Îmi Trebuie Trei Exemple .Dau Coroana!
Am O Intrebare Mai Bine Zis O Rugaminte Ma Poate Ajuta Cineva Sa Stiu Cele Mai Importante Lectii 5-8 Romana/mate, Vreau Sa Stiu Ca Sa Fiu Pregatita De Liceu, Va
E 5. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele N, P Şi Q,în Această Ordine Pe Semicercul AB. Dacă *NAB = 72 Şi ABQ = 81°, Atunci Unghiul NPQ Are Măsura Ega
6. Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB || CD Si AD = DC = BC = 1/2 AB. Notăm Cu M Mijlocul Laturii AB. a) Demonstrati Că AMCD Este Un Romb. b) Aratati Că Dreptele
Determinați Numărul Natural Ab Cu A = 0 Și B = 0 Știind Că Ab + Ba Este Numărul Natural Pătrat Perfect
6 Puncte (Important: Toate Recenziile Care Ni Le Trimiteți Trebuie Scrise Cu Diacritice, In Word (nu Trimiteti Pdf)! Fiecare Recenzie Trebuie Să Aibe În Jur De
Cum Se Desenează Un Grizli?