RO Study
👤
FakerRaul1
FakerRaul1
09-10-2018
Limba română
a fost răspuns
alcatuieste 5 enunturi cu cuvantul ce-l
Răspuns :
Molena3
Molena3
09-10-2018
Oamenii ce- l văd or sa se mire. Rucsacul ce- l are în spate este al meu. Scrisul ce-l are el este unul urat. Cântecul ce- l cant acum este foarte frumos. Parfumul ce - l folosești îl am și eu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Problema 4?
Determinați Cel Mai Mic Număr Natural Care Împărțit La Numărul 24dă Restul 10, Şi Împărțit La 36 Dă Restul 22.Ajutor,vă Roooog,e Urgent
Va Rog Sa-mi Explicati Pentru Un Elev De A Clasa 10-a. Multumesc Mult!!!
13. Diastola Ventriculară Nu Se Caracterizează Prin:a. Nu Începe Printr-o Fază Izovolumetrica;b. Pentru 0,1 Secunde Se Suprapune Sistolei Atriale;c. Pentru Scur
2^2x+3 -3(2^x+2 )+4=0
In Reperul Cartezian Xoy Se Consideră Punctele O(0,0) A (2,3) Determinați Coordonatele Punctului B Știind Că A Este Mijlocul Segmentului ( OB)
Dacă La Evaluarea Naționala La Romană Am Scris La Cratima Următoarea Explicație:Cratima A Marcat Pronunțarea Legată A Doua Părți De Vorbire Diferite Prin Elidar
Ce Cuvant Nu Se Potrivește Cu Cele De Mai Jos? 1. Alb-zăpezi-iarnă-nutreț-promoroacă 2. Noi-adormite-rece-cârni-lui 3. Să Primească-vezi-vibrează-iese 4. Podoab
Buna! Cine Ma Ajuta La Acest Exercițiu? Imi Trebuie Pentru Maine :) Daca Puteti Putin Mai Repede
Cele Doua Ex Urgent Va Rog! Dau Coroana, Multumesc Anticipat