RO Study
👤
Dafne
Dafne
02-02-2015
Chimie
a fost răspuns
ce nu se schimba in urma reactiei chimice
Răspuns :
Stefirta96
Stefirta96
02-02-2015
masa produsilor ce au intrat in reactia cu cea a produsilor finali, masa-constanta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent De Ajutor!!
Descrie În Trei Enunțuri Contribuția Lui A. I Cuza În Formarea Conștiinței De Neam. Nu Înțeleg Ce-mi Cere Itemul Acesta
Urgent , Va Rog Mult !!!!!
4. Imaginea Alăturată Re- Prezintă Funcția Celulelor Urzicătoare La Celenterate. * Schițează Astfel De Imagini Pentru Celelalte Celule Ale Celenteratelor. Ешь I
Dau Multe Puncte Va Rog Toate Exercițiile
1 Zăpada Albă A Acoperit Strada 2 Fulgii De Zăpadă Cad Pe Pământul Negru3 Andreea Și Mihai Au Plecat Pe Terenul De Sport4 Prietena Lui A Rămas În Casă 5 Ninsoa
Suma Tuturor Muchiilor Unei Piramide Hexagonale Regulate Care Are Raza Cercului Circumscris Bazei De 12 Cm Și Apotema Piramidei De 8 Cm Este De:a) 100 Cmb) 120
. Stabiliţi Valoarea De Adevăr A Propoziţiilor: A) √2² +3² = 2+3; B) √3² +4² = √ 5^2/√7² +8² = 7 + 8; D) √7² +9² = 7+9; E) √6² +8² = √10² ; √5² +13²=√ 12 ^2 G)
Se Consideră Dreptunghiul ABCD Și Triunghiul Drept-is DCE,cu E=90 Și E Nu Aparține (ABC).Dacă DC=4 Rad.2 Și BC=BE=4cm,precizați Măsura Unghiului Dintre Dreptele
6. Construiți Enunturi În Care Să Folosiți Cuvintele: I-am Numărat, I-ai Transmis, I-a Auzit, I-ați Văzut, I-au Alungat:dau Coroană