RO Study
👤
Happyface14
Happyface14
15-10-2022
Chimie
a fost răspuns
Dau multe puncte va rog toate exercițiile
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numerele A,b Si C Sunt Direct Proportionale Cu 4,5, Respectiv 7. Aflati Numerele A,b Si C Stiind Ca 3a+c=285
Cum Demonstrez Ca Doua Drepte Sunt Paralele,perpendiculare,coplanare\necoplanare?Plz...am Examen Miercuri Si Nu Prea Ma Descurc Cu Asa Ceva... :(
Intr-o Punga Sunt Bomboane. Daca Bomboanele Se Impart In Mod Egal Unui Grup De 4 Copii, Raman 3 bomboane.. Daca Se Impart Cate 7, Raman 6.a)pot Fi 55 De Bomboa
Cu Cat Este Egala Aria Unui Patrat Daca Lungimea Diagonalei Este Egala Cu 2?
In Rombul ABCD : BD= 12 Cmunghiul ABC Si Unghiul CDA Unt SuplementareAria Rombului = ?
Care Este Campul Lexical Al Cuvintelor : AVENTURA , CALATORIE , MIJLOACE DE TRANSPORT ?
As Dori Exemple De Cate Un Substantive Provenit Din :a)pronume B)verb La Participiuc)verb La Gerunziu D)adverbe)interjectie Si Daca Puteti Sa Faceti Propoziti
Cat Face (-2)-4.(2).(-1)??
Buna! Am O Intrebare Legata De Subiectul 2 B De La E.N. Nu Prea Stiu Ce Sa Scriu.Am Vazut Subiectul Pentru Olimpici Si Au Primit Sa Scrie Despre O Intamplare Co
Ma Puteti Ajuta Cat Mai Repede Cu O Poezie Pe Care Sa Io Dau Doamnei Mele Invatatoare De Ramas Bun Clasa 4?P.S 2-3 Strofe