RO Study
👤
Tiodaubine
Tiodaubine
27-09-2018
Franceza
a fost răspuns
acu am nevoie mssssssss
Răspuns :
Oanaadina40
Oanaadina40
27-09-2018
a) Elle se brosse
b) Nous obeons
c) IIs travaillent
d) Tu ceriux
e) Je prenis
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intersectand Cele Doua Intervale Gasite Din Conditii Se Ajunge La Conditia (3, +infinit) ? Sau Nici Nu Se Mai Ia In Calcul Prima Conditie?
Îmi Dau Toate Punctele Dacă Mă Ajutați. A,b,e,f . Explicați-mi Acum Înainte De Bac Vă Rog
Ex Din Poza, Va Rog! Cred Ca Trebuie Sa Faceti Patrate Perfecte. Dau 90 De Puncte ..
Se Împart Două Nr Naturale Diferite De 0.Diferenta Dintre De Împărțit Si Rest Este 1098 Iar Impartitorul Este 2.Aflați Dempartitul Câtul Si Restul?
1. Transcrietii O Idee Principala Și Una Secundara Din Textul Dat. 2. Care Este Modul De Expunere Predominant? 3. Cine Este Naratorul Povestirii? 4. Transcrieri
Alcătuiește O Propoziție In Care Adverbul "acum" Să Aibă Funcție Sintactică De Atribut Adverbial
Numărul Numerelor Naturale În Baza 10 , Care Se Afla Între 3^3 Si 3^ 5 Este Egal Cu : A)216B)217C)214D)215rezolvări Complete Pls
Poate Cineva Sa Rezolve Exercițiul Acesta Și Sa Îl Explice? (e Atașată O Poza Cu Ex)
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(2,1) Si B(3,0).Determinati Ecuatia Dreptei D Care Trece Prin Mijlocul Segmentului AO Si Este Paralela Cu Dreapt
Imaginează-ți O Continuare A Textului Dau Coroana