RO Study
👤
Natalybadrov
Natalybadrov
19-09-2018
Limba română
a fost răspuns
pe ascuns .cu sens opus
Răspuns :
Siminuca
Siminuca
19-09-2018
pe ascuns = la vedere
Answer Link
Dollyflory85
Dollyflory85
19-09-2018
pe ascuns =pe față, la vedere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 18Mrs AnticipatDau Coroană
Se Aruncă De Patru Ori Vânzare Și Se Constată Următoarele: În Cele Patru Aruncări S-au Obtinut Cifre Diferite , Numărul Format Din Cifrele Obținute De La Prima
Va Rog Dau 50 De Puncte + Coroana ( Am Selectat 50 Acum Nu Știu Dacă Da 50 )Fie SABC O Piramida Triunghiurala Regulata Cu Latura Bazei AB=12 Și Muchia Laterala
În Urmă Cu 48 De Ani, Bunicul Anei Avea Vârsta De Acum A Nepoatei. Peste 4 Ani Vârsta Nepoatei Va Fi De 5 Ori Mai Mică Decât Cea A Bunicului. Câți Ani Are Ana
Să Se Determine Toate Numerele De Trei Cifre Xyz, În Baza 10, Pentru Care: Xyz+zyx=aaaa
7Încercuiește Circumstanțialele De Cauză Din Exempleleurmătoare. Subliniază Verbele Cu Care Intră În Relație.a) Din Teamă, Ada S-a Retras Când Domnișoara Susan
Am Nevoie De Ajutor. Lucrează Împreună Cu Un Coleg Și Completează Enunțurile De Mai Jos Conform Recomandărilor Dintre Paranteze.a) Am Văzut (complement Direct E
Fie Funcțiile F,g:R->R,f(x)=2x-1,g(x)=3x-2.Determinati Valorile Rwale Ale Lui X,pentru Care Valoarea Funcție F Este Mai Mare Dacît Dublul Valorii Respecti
Pentru Un Parc Auto Se Defineşte O Structură AUTOMOBIL Având Ca Membri Câmpurile: Marca (şir De Caractere), Tipul De Carburant - Benzină Sau Motorină- (un Carac
Ce Numar Trebuie Adunat Cu 490 Pentru A Obtine 3476