RO Study
👤
Spuneti
Spuneti
19-09-2018
Chimie
a fost răspuns
Ajutor dau coroana numai doresc corect
Răspuns :
Roberteladrianpb6zy7
Roberteladrianpb6zy7
20-09-2018
raspunsul meu.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Probabilitatea Ca , Alegand La Intamplare Un Nr Din Multimea A =( Abc Cu Bara Deasupra / A×b×c =4..... A,b,c Sunt Cifre In Baza Zece )... Acesta Sa Se
Aflati valorile Rapoartelor Numerelor: 125si2513si16924 intregi 1supra2si 7supra 1012 intregi 1supra 2si 7 Supra 100,(2)si 0,(4)3,(5)si 1,(6)2,3(6)si 3 supra4
Cum Se Rezolva Problema Urmatoare:La Un Concurs De Matematica Se Acorda 5 Puncte Pentru O Problema Rezolvata Corect Si E Scad 2 Puncte Pentru O Problema Gresita
Am Mai Multe Probleme De Rezolvat Le Voi Enumera Si Voi Raspunde La Care Stiti .1.Dupa O Reducere Cu 8 % Un Aspirator Costa 322lei .Aflati Pretul Initial Al Asp
Construiti Propoziti In Care Urmatoarele Locutiuni substantivale Sa Indeplineasca Cerintele:tinere De Minte (acuzativ, Complement Direct)bataie De Joc (nominat
In Doua Cutii Erau 284 De Creioane. Daca S-ar Pune 46 De Creioane Din Prima Cutie In A Doua, In Cele Doua Cutii Ar Fi Un Numar Egal De Creioane. Cate Creioane E
Buna,azi Am Facut La Scoala Functii Si Nu Le Prea Inteleg.Imi Explica Cineva Plz?
Se Considera Functia F : R⇒R,f(X)=x+5.Punctul De Pe Grafic Care Are Ordonata Egala Cu 3 Este....
Un Pararelipiped Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Cu Baza ABCD Are Al=56cm2, At=200cm2, AB=8cm. Calculati:a) Aria Bazei Pararelipipeduluib) Lungimea Segmentulu [BC]c) I
SOLDATUL DE PLUMB Locul Desfasurari Actiunii , Timpul Desfasurari Actiunii , Personaje Principale , Secundare , Pozitive , Negative Si Expresii Frumoase