👤

Imagineaza-ti ca esti un caiet de romana (eseu la persoana 1) urgent va rog

Răspuns :

Dimineața devreme sunt trezit pentru a merge la școală.Sunt băgat în ghiozdan lăngă caietul de istorie și Matematică .Înghiontit de penar și de picturile certărețe din înăuntru. La ora 8 sunt scos pentru ora de romănă .Pe tablă, scris frumos și ordonat :TEST.
Sunt deschis pentru o mică recapitulace .Răsfoit repede și ajuns la jumate îmi sunt rupte două pagini pentru o compunere. Aștept să sune clopoțelul în colțul cel mai îndepărtat al băncii. Din cele patruzeci și cinci de minute ale orei de-abia trecuseră cinci . Era foarte plictisitor deoarece caietul de istorie se certa cu cel de biologie deoarece îi strămbase un colț de pagină . Pentru a trece timpul mai repede m-am gândit să dorm dar un sunet asurzitor mă trezit fix atunci când de-abia reușisem să adorm .Era clopoțelul. Ora de romănă se terminase.Am fost înghesuit din nou în ghiozdan . Fiind scos de-abia acasă pentru a scrie tema . A durat aproape o oră dar am terminat de scris eseul pentru ora Doamnei Spetsăm de măine .Deci din nou la somn.
Corectează greșelile . Sper că te am ajutat!♡
Sunt un simplu caiet de romana si din intamplare, un elev de clasa a 7-a m-a cumperat de la magazin.
Acum ca a inceput scoala, va trebui sa ma ia in fiecare zi cu el. Imi place ca ma ingrijeste cum trebuie. Asa cum si el se imbraca in fiecare zi, mi-a pus si mie o coperta. Asa cum el are un nume, mi-a pus si mie o eticheta.
Pana acum totul a decurs bine. Se pare ca ii sunt de mare folos! Paginile mele sunt scrise caligrafic si nu este nici o urma de greseala! Definitiile importante sunt scrise cu alta culoare, iar alte detalii sunt subliniate cu markere colorate. Sper ca va avea grija de mine asa si in continuare!