RO Study
👤
Cojocarurg
Cojocarurg
03-08-2021
Geografie
a fost răspuns
câte țări sunt pe lume?
Răspuns :
Shshs48
Shshs48
08-08-2021
196 de tari in toata lumea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propoziti Care Sa Contina Urmatoarele :un Substantiv Comun Cu Prepozitie,substantiv Propriu , Pronume Personal ,pronume Personal Cu Prepozitie ,adjectiv Si Adje
Scrieti O Compunere Cu Titlul "Colectivul Clasei-cealalta Familie A Mea" De Minim De 20 De Rânduri.
Analizati Substantivele Precizand Felul, Genul, Numarul , Functia Sintactica , Cazul, Functia Sintactica, Articulat/nearticulat. De Soare. Pe O Banca. O Vedenie
6 Propoziții La Alegere Din Cuvintele Dau Coroana
Rezolva Ex. De Mai Jos. Fii Atent La Ordinea Efectuarii Operatiilor Si Regula De Folosire A Parantezelor. (100-61-5×3)÷7×(5+45÷5÷3) = ?
Suma A Trei Numere Este 256 Al Treilea Este A Șaptea Parte Din Suma Celorlalte Doua Iar Diferența Dintre Primul Și Al Doilea Este Un Sfert Din Al Treilea Număr
X + 2X - 5X + 8X b. X La Puterea A 3 A : X La A 2 + 3x c. ( X + 1) * (x+3) d. (x+1) * (x La A 2a -2) - 2X La A 2 A (x-1) + X(x+1) Va Rogg Ajutati Ma
Completează Cu Consoanele Lipsa: A--i-e-e Si --u--a?
Va Rog Tare!! Pe Mine!! Am Fost Racit Si Am Lipsit De La Lectiie!!
Completeaza Urmatorul Tabel Cu Formele Potrivite Ale Pronumelor Din Seria: Unul, Altul, Cutare, Toti, Atatia, Multi, Putini, Fiecare, Oricare, Fiecine, Fiecui,