RO Study
👤
Capris
Capris
05-08-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutor la ex 18 . Va rog!
Răspuns :
Nicumavro
Nicumavro
05-08-2018
Ai rezolv in foto atasata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Vacanta De Vara Corina Petrecere 24 De Zile La Bunici Un Sfert Din Timpul Petrecut La Bunici Merge La Mare Iar În Tabara De Munte Sta O Săptămână. Câte Zile
Un Triunghi Are Lungimile Laturilor De 10 Cm , 8 Cm , Si 5 Cm .Perimetrul Triunghiului Este Egal Cu Perimetrul Unui Patrat . Cati Centimetri Are Lungimea Laturi
Compunere Cu Titlul Iarna Cu Introducere, Cuprins Și Încheiere ! Va Rog Mult Sa Mă Ajutați Dau Puncte Și Coroana
Sunt In Timpul Orei La Test Si Nu Stiu Acest Ex.... Micsorati De 7 Ori Câtul Dintre Suma Nr. 39 Si 59 Si Sfertul Numarului 28. ..Va Rog Fffff Frumos Ajutati
Indicati Persoana Numarul Gen [la Persoana A3a] Cazul Forma Si Functia Sintactica A Pronumelor Mi-ai, Sa-i, Lui, Voi, Noi, N-am, El
Ma Puteti Ajuta La Acest Exercitiu 425 : (600 - 595) - (81 : 9 + 71 X 1) + (4 X 11 - 66 : 2) Ma Ajutati
ANA ARE 10ANI,IAR MAMA EI 35.CU CÂȚI ANI ÎN URMĂ VÂRSTA MAMEI ERA DE 6 ORI MAI MARE?
Afla Un Număr Cu 53 Mai Mare Decat Produsul Numerelor 0si 1
In Cinci Lazi Sunt 560 Kg De Rosii .fiecare Lada Contine Cu 6 Kg Mai Multe Decat Precedenta Cate Kg Contine Fiecare? Va Rog Dau Coroana ! DAU Zece Puncte.
Produsul A 2 Nr Este De 7 Ori Mai Mare Decat Unul Dintre Cele Doua Nr Afla Celalat Nr Stiind Ca Produsul Este 56