RO Study
👤
Naty22
Naty22
12-03-2016
Limba română
a fost răspuns
împărțirea in silabe cuv. codru
Răspuns :
Dinumadalina23
Dinumadalina23
12-03-2016
co-dru..........................
Answer Link
PhoenixDenisa
PhoenixDenisa
12-03-2016
Păi e ușor.
Codru = co-dru
:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ma Ajutati? Transformati Substantivele #nour Si #negura In Adjective Corespunzatoare Si Alcatuiti Cu Ele Cate O Propozitie Dezvoltata
De Stabilit Formula Substanetelor , Sa Le Egalam , Sa Le Explicam . sa Aratam Cati Reactanti Si Cati Produsi : SO2+O2=SO3 Al+I2= ........ Na2O+H2O=NaOH Na+h2o=
Care Sunt Toate Pronumele In Cazul Nominativ Din Fragmentul: Cineva Fusese Aici Inaintea Mea Si Mancase Butoanele...Am Strigat „alo!" Dar Nu Mi-a Raspuns Nimeni
Ce Sunt Efectele Stilistice?
1..tatal Meu Are De 3 Ori Varsta Mea.Peste 15 Ani Tata Va Avea O Varsta Dubla Fata De A Mea cati Ani Am Acum?? 2..mihai Are 17 Ani Iar Tatal Lui 49. Cu Cati Ani
Primele 4 Zecimale Ale Nr 17 Pe 13
Precizeaza Valoarea Morfologica Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Secventa : Totusi, Comorile Pot Face Referire Si La Molustele Marine.. Cuvintele
Alcătuiți Enunturi În Care Conjuncția Și Sa Lege Elementele Unui Nume Predicativ Multiplu, Doua Complemente
Alcatuiti Un Scurt Trxt Cu Titll ,,la Circ''. Folosind In Enunturi Subiecte Multiple Exprimate:numai Prin Substantive,numai Prin Pronume, Prin Substantive Si Pr
Va Rooog Ajutati-ma Cat Puteti De Repede !! Este Foarte Urgent !!! Determinati Numarul Real X Pentru Care Valoarea Expresiei -x² + 16x - 52 Este Maxima