RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-06-2018
Limba română
a fost răspuns
cum se numesc cuvintele care arata insusiri?
Răspuns :
Frezza21
Frezza21
26-06-2018
Cuvintele care arată însușiri se numesc "Adjective"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Calculeze Lungimea Cercului Circumscris Unui: a) Pătrat Cu Perimetrul De 12 Cm; b) Triunghi Echilateral Cu Latura De 18 Radical Din 3, Cm : c) Hexagon
Testul 31 De Antrenament 2019 Lb Romana
S:E23.275Se Consideră Cubul ABCDA'B'C'D', Centrul O Al Feței ABCD, Iar Punctele M Și N Sunt Mijloacele Muchiilor AB, Respectiv BC. Arătați Că: A) Dreptele D'B,
Ce Timbre Ind Pentru Umplerea Unui Bazin Cu Apă Sunt Prevăzute 12 Conducte De Aceeaşi Capacitate. Patru Din Cele Conducte Pot Umple Bazinul În 15 Ore. În Cât Ti
J'ai Un Frère Et Une Sœur: Henry, De 12 Ans Et Thérèse, De 6 Ans. Mes Grands-parents Maternels, Anne Et Robert, Habitent Dans La Même Ville, Alors Nous Nous Vis
102. Transforme Selon Le Modèle: Je Suis Sûr Qu'il Partira. (douter); Je Doute Qu'il Parte. 1. Tu Constates Qu'ils Ont Eu Tort. (regretter); 2. Ils Espèrent Que
Eu Am 9 Ani,iar Mama Mea Are De 5 Ori Mai Mulți. Câți Ani Vom Avea Împreună Peste 3 Ani
Care Moment Din Povestea Băiatul Care Își Dorea Nimic V A Plăcut Cel Mai Mult Și De Ce
Scrieti O Conpunere Fu Titlul Magia Imaginatiei Ca Rogggggggggg Ama
4. A) Desenează Un Triunghi Obtuzunghic, Notează-l DAR Și Scrie Elementele Acestuia. b) Fixează Punctele B Si C În Exteriorul Triunghiului DAR, Astfel Încât BD