RO Study
👤
Leyla111
Leyla111
04-06-2018
Matematică
a fost răspuns
Verificați următoarea egalutate
Răspuns :
Lucasela
Lucasela
04-06-2018
Am atasat rezolvarea!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Morală Textului Stinca Corbului? Ajutatima Va Rog
Caută Rezultate Pentru Sintagma "determinati Valorile Numarului Real A Pentru Care Varful Parabolei Y=x^2-ax-3 Apartine Dreptei De Ecuatie D: X+2y+21=0
Cum Se Numeau ”Ciresarii” De Constantin Chirita
Fie Triunghiul Ascutitunghic ABC, In Care BC=8cm.Lungimea Medianei AM Este= Cu 5cm ,iar Lungimea Inaltimii AP= 4cm Determinati Lungimea Laturii AB rezolvare
E Timpul Pentru Jurnal! Ruinele Sarmisegetuzei Si Castelul Corvinilor Te Poarta Cu Gandul Inapoi In Timp. Povesteste Via A Unui Copil Din Antichitate Sau Din Ev
Compune O Problema Inspirat/ăfiind De Aceste Cuv:sare , Salina DAU COROANA! Repede Va Rog!
O Compunere De 12 Randuri Cu Titlul ,,Caldura,, !!! Repede...am Pregatire...dau COROANA.
Aratati Ca :1+5+5la Puterea2 + .......... + 5 La Puterea 2013 Este Divizibil Cu 6 ?
Alcătuiește Un Catren Cu Rimă Împerecheată În Care Să Folosesti Un Epitet Și O Comparație Ca Lebedei Să Nu I Se Facă Somn(4 Randuri) VA ROG AM MARE NEVOIE URGE
C Preda O Profesoara De Dirigenție ? Despre Ce ? Va Rog Are Verișorul Meu Un Exercițiu Și Trebuie Sa Scrie Ce Face Fiecare