RO Study
👤
Tudorvladimires1
Tudorvladimires1
25-05-2018
Arte
a fost răspuns
deseneaza o ie populara
Răspuns :
Athoss
Athoss
25-05-2018
sper ca e o ie ..........
Answer Link
MinnieElla
MinnieElla
25-05-2018
Hey !!
Este facuta de mine .. Sper sa iti placa !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fel De Interactiune Poate Avea Loc Atunci Cand Doi Poli Magnetici Sunt Adusi In Apropiere?
Alcatuieste Propoziti In Care Verbul A Fi Sa Aiba Functiunea Sintactica De Predicat Verbal Si Sa Fie La a) Timpul Prezent, Persoana1, Numarul Singular b) Timpul
Mare Nevoie : 1.Suma Dintre Dublul Unui Numar Si Jumatatea Lui Este Egala Cu 25. Atunci Numarul Este.....?2.Intr-o Clasa Sunt 32 De Elevi , Baieti Si Fete.
Buna Ziua! Am Si Eu O Problema De Matematica Care Nu Imi Iese Deloc. Suna Cam Asa : Un Camion Plin Cu Marfa Cantareste 3500 Kg. Umplut Pe Jumatate Cantareste 29
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele "des" , "rau" ,"rece" ,"usor" Sa Fie Adjective Si Adverbe
Care Este Formula Densitatii?
Din 60 L Lapte Se Obtin 40 L De Frisca. Ce Cantitate De Frisca Se Obtine Din 150 L De Lapte?
Calculati Latimea Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul De 34 Cm Si Lungimea De 120 Mm ! Pls Urgent
Ajutati-ma.... 0 2 5 6 10 3[2 +(-3)] X(-4+6) X(8-10) -2 X(-1+3)= 4 6 3 4 3[(-2+5) X3 ]:3:(-7+4) +(-3)=
Ajutati-ma Va Rog Frumos! Pamantul Este El Insusi Un Magnet, Avand Polul Sud Doarte Aproape De Ploul Nord Geografic.Inductia Magnetica In Apropierea Suprafetei