RO Study
👤
Robybutap9512k
Robybutap9512k
22-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent ajutorrr
Răspuns :
Carmenpetrovicp089ko
Carmenpetrovicp089ko
22-05-2018
Prin incretirea scoartei terestre. Good Luck! =)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Seara Ma Puteti Ajuta Va Rog , Sa –mi Identificati O Figura De Stil Dintr-o Poezie Scrisa "Ana Blandiana, Definitie,, Casa Zidita Dintre Litere Pe Stalpi
Chiul De Con 1 Completați Spațiile Punctate Pentru A Obține Enunțuri Corecte. A Două Plane Care Au O Dreaptă Comună Se Numesc Plane...... B Două Plane Care Nu A
A)fie Numerele A Si B,a>b Stiind Ca (a, B) =(a-b, B)b) Fie Numerele Naturale A Si B Cu A>b ,notam Cu R Restul Impartirii Lui A La B. Aratati Ca (a, B)=(b,
Je Ne Peux Pas. Je Pars Chez Votre Grand-mère. Complète Avec La A) Marie Et Paul (partir) En Vacances. B) Mes Cousins (venir) Chez Moi Samedi. C) Julien (venir)
5 Fie Expresia E(x)=(x+1)²+2-(x-7)+1, Unde XER. A Arătaţi Că E(x)=(x-2)(x+6), Pentru Orice X ER. B Calculați E(-1). C Arătați Că E(x)+16≥0, Pentru Orice X = R.
Determinați N Astfel Incat Suma Cifrelor Numarului A=555…..555 X2020 Sa Fie 2024 N = De Cate Ori 5
VA ROG URGENT!3. A) B) Calculaţi Sumele: 1+2+3+...+2012 5+10+15+...+2010
7. Transcrie Propozițiile Subordonate Din Fraza Următoare, Precizând Felul Acestora: „După Stupoarea De-o Clipă, Întâmplarea Cu Berea, Soda Şi Zlotul Începuse S
Compunere Cu Titlul ,,Seara Sfanta De Crăciun" In Care Va Exprimati Trairile, Sntimentele Și Emotiile. Introduceti Descrierea Și Povestirea. Va Rog Ajutați-mă!
2. Continuaţi Textul. Daţi-i Un Titlu. Subliniaţi Adjectivele. Este Mare Zăpuşeală. Păsărele Moleşite Se Pitulează Printre Frunzele Copa Cului Rămuros. Matonul